PRISNI 7 SEKONDA

Soul Surfer

Sërfistja adoleshente Betani Hemillton tejkalon peripecitë dhe frikën e rikthimit në ujë pasi humbi krahun e majtë nga një sulm peshkaqeni.

Koha: 112 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *