Soul to Keep (2018)

Beelzebub-i, një demon i fuqishëm që pushton dhe merr shpirtra, ndjek një motër e vëlla, bashkë me miqve e tyre të vjetër, në një shtëpi të rrënuar fshati.

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *