Sour Apples

Duke premtuar një festë vizuale të ngjyrave, kostumeve, dritës dhe vendndodhjeve, do t’iu bëjnë të qeshni dhe qani njëkohësisht me shfaqjet e saj të fuqishme të aktrimit, si dhe dialogët e mençur dhe të paharrueshëm të Yilmaz Erdogan.

Zhanri: DramëKomediTurk

Drejtori:

Shteti:

Koha: 114 min

Realizimi:

IMDb: 7.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *