Space Dogs 2 (2014)

Pushoku, një austronaut i ri adoleshent, është i vendosur të gjejë babain e tij të humbur astronaut. Çuditërisht, ai hyn fshehurazi në një raketë amerikane për në Hënë por së shpejti mëson se s’është vetëm, teksa ribashkohet me nënën e tij si dhe njihet me një majmun dhe me një alien të vogël. Së bashku, i gjithë grupi mëson kuptimin e vërtetë të punës në grup teksa mundohen të gjithë të kërkojnë babain e Pushokut.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *