Space Jam (1996)

Në përpjekje të dëshpëruar për të fituar një ndeshje basketbolli dhe për të fituar lirinë e tyre, Looney Tunes kërkojnë ndihmën e kampionit në pension të basketbollit, Michael Jordan.

Koha: 88 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *