Space Sweepers

Të vendosur në vitin 2092 ekuipazhi i një anije kozmike që pastronte mbetje hapësinore gjen një vajzë të vogël që kërkohet nga qeveria dhe nga terroristët…

Zhanri: AksionAventurëDramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 136 min

Realizimi:

IMDb: 6.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *