Special Unit (2017)

Për shkak të aktit të ri mbi personat me aftësi të kufizuar, Departamenti i Policisë së Van Nuys detyrohet të punësojë katër detektivë të infiltruar handikapë dhe oficeri i tyre i trajnimit qëllon të jetë polici më i keq i Los Anxhelosit.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *