PRISNI 7 SEKONDA

Speed Racer

Ajo çfarë dëshiron më shumë në jetë, është të ulet në timonin e makinës së tij të garës Mach 5 dhe të garojë. Por, gjërat nuk janë kaq të thjeshta për djalin që ka lindur në një familje garuesish. Pasi refuzon propozimin e një të pasuri të fuqishëm, Spid Garuesit do t’i duhet të futet në të njëjtën garë, ku humbi jetën vëllai i tij…

Koha: 135 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *