PRISNI 7 SEKONDA

Spirit: Stallion of the Cimarron

Një kalë i egër kapet nga disa njerëz të këqinj dhe duket që është shumë i vështirë për ta zbutur, megjithatë, pas shumë përpjekjeve te kota për tu liruar, hamshori përsëri ka shpresë se një ditë do të kthehet në shtëpi te kopeja e tij.

Koha: 83 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *