Spirit Untamed (2021)

Jeta e Lukit ndryshon përgjithmonë pasi ajo shpërngulet nga qyteti në një fshat të vogël kufitar dhe miqësohet me një kalë të egër të quajtur Spirit.

Koha: 88 min