Spy Intervention (2020)

Kur spiuni më i mirë në botë takon femrën e ëndrrave të tij, heq dorë nga jeta aventureske dhe mundohet të bëjë jetë të zakonshme, por në çdo hap e shkuara e vendos në provë.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *