Stan & Ollie (2018)

Lorel dhe Hardi, dyshja e komendianëve më të famshëm në botë, mundohen të rindezin karrierën e tyre të filmave ndërkohë që zbarkojnë në atë që do të shndërrohej në këngën e tyre të mjellmave – një turne torturues në Britaninë së pas-luftës.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *