Standing Up for Sunny (2019)

Kjo është historia e një djali me aftësi ndryshe i cili e ka shumë të vështirë ti bëj gjërat si të gjithë njerëzit e tjerë. Ai do të njihet me një vajzë e cila do ta mbështes atë deri ne fund. Edhe pse ai është me probleme të mëdha ajo do të dashurohet me atë dhe pastaj në fund ata do të përfundojnë së bashku.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *