PRISNI 7 SEKONDA

Star Wars: The Rise of Skywalker

Pjesëtarët e mbijetuar të rezistencës përballen edhe njëherë me Urdhrin e Parë, dhe konflikti legjendar midis Jedit dhe Sith arrin kulmin duke i dhënë fund historisë Skajuoker.

Koha: 142 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *