"Sílvio Guindane"
The Clone
TMDb: 8.4
50 min

Pasi i vdes i biri, shkenctari më i mirë në botë nuk e arrin ta pranojë humbjen e tij dhe vendos ta klonojë atë, i bukur dhe simpatik si vëllai…

Status: Ended