"Simon Baker"
HD High Ground (2020) 2020 5.8
High Ground (2020)
High Ground (2020)

High Ground (2020)

Aksion Thriller  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
High Ground (2020)
HD
IMDb: 5.8
104 min

Në një cep të largët të një vendi të egër, luhet një luftë e përgjakshme. Travis është një gjahtar kriminelësh me një shpresë të fundit të shpengimit. Djumbatj është një…

Country:
HD Margin Call (2011) 2011 7.1
Margin Call (2011)
Margin Call (2011)

Margin Call (2011)

Dramë Thriller  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Margin Call (2011)
HD
IMDb: 7.1
107 min

Kur një analist zbulon një informacion që mund t’i shkatërrojë të gjithë, lojtarët kyç (Kevin Spacey, Paul Bettany) të një firme investimesh ndërmarrin masa ekstreme për të kontrolluar dëmin.

Country:
HD The Devil Wears Prada (2006) 2006 6.9
The Devil Wears Prada (2006)
The Devil Wears Prada (2006)

The Devil Wears Prada (2006)

Dramë Komedi Romancë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
The Devil Wears Prada (2006)
HD
IMDb: 6.9
109 min

Një grua e re naive vjen në New York dhe kërkon punë si asistente në njëra nga redaktoret e revistës më të madhe të qytetit, të pamëshirshmen dhe ciniken Miranda…

Country: ,
HD The Ring Two (2005) 2005 5.4
The Ring Two (2005)
The Ring Two (2005)

The Ring Two (2005)

Dramë Horror Thriller  2005 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
The Ring Two (2005)
HD
IMDb: 5.4
110 min

Gjashtë muaj pas aksidentin rreth videokasetës, të dhënat e reja paraqite nga një errësire e cila përgjon një të keqe.

Country: