"Simon Maiden"
HD Upgrade (2018) 2018 7.5
Upgrade (2018)
Upgrade (2018)

Upgrade (2018)

Aksion Horror Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
Upgrade (2018)
HD
IMDb: 7.5
100 min

Në një të ardhme jo të largët teknologjia do jetë e shpërndarë dhe do kontrollojë çdo aspekt të jetës. Por a do arrijë në atë pikë sa të kontrollojë dhe…

Country: ,