"Simon Merrells"
Take Down (2016)
HD
IMDb: 5.5
107 min

Pasi disa të armatosur do të marrin peng fëmijët e pasur në një kamp, njëri nga fëmijët, i cili ka shpëtuar nga duart e rrëmbyesve do duhet që të shpëtojë…

Country:
Spartacus 2010
Spartacus
Spartacus

Spartacus

Dramë  2010 Shiko tani
Vlersimi:
Spartacus
TMDb: 7.9
53 min

Jeta e Spartakut, gladiatori që drejtoi një rebelim kundër Romakëve. Që nga koha e tij si aleat i Romakëve, tradhtia dhe jeta si gladiator me emer, deri tek rebelimi që…

Status: Ended
Genre: Dramë