"Simon Oakland"
Psycho (1960)
HD
IMDb: 8.5
109 min

Një sekretar, Feniks vjedh 40.000 $ nga klienti punëdhënësit të ti, i cili largohet dhe shkon me një motel i drejtuar nga nëna e ti.

Country: