"Simon Rex"
HD Scary Movie 3 (2003) 2003 5.5
Scary Movie 3 (2003)
Scary Movie 3 (2003)

Scary Movie 3 (2003)

Komedi  2003 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Scary Movie 3 (2003)
HD
IMDb: 5.5
84 min

Në filmin e tretë Sindi duhet të hetojë rrathët misteriozë në fushat e misrit dhe kasetat video, si dhe të ndihmojë presidentin për të parandaluar një pushtim nga alienët.

Country: ,
Genre: Komedi
HD Scary Movie 5 (2013) 2013 3.5
Scary Movie 5 (2013)
Scary Movie 5 (2013)

Scary Movie 5 (2013)

Komedi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 3.5
Scary Movie 5 (2013)
HD
IMDb: 3.5
86 min

Pasi gjenden fëmijët e të vëllait, Deni i merr ata në shtëpi që të kujdeset për ta. Po gruaja e tij vë re që rreth tyre po ndodhin shumë ngjarje…

Country:
Genre: Komedi