"Simon Russell Beale"
Radioactive (2019)
HD
IMDb: 6.0
109 min

Një histori e pasioneve shkencore dhe romantike të Mari dhe Pier Kyrisë dhe jehona e zbulimeve të tyre përgjatë gjithë shekullit të njëzetë.

Country: , , , ,
HD Museo (2018) 2018 6.9
Museo (2018)
Museo (2018)

Museo (2018)

Dramë Krim  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Museo (2018)
HD
IMDb: 6.9
128 min

Ky film përmban skena jo të përshtatshme për fëmijët dhe përfshin lakuriqësinë dhe përdorimin e drogës. Këshillohet për më të rritur. Kjo histori është kopje e origjinalit. Në vitin 1985,…

Country:
Genre: Dramë, Krim
HD The Death of Stalin (2017) 2017 7.2
The Death of Stalin (2017)
The Death of Stalin (2017)

The Death of Stalin (2017)

Histori Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
The Death of Stalin (2017)
HD
IMDb: 7.2
107 min

Filmi tregon ditët e fundit të diktatorit sovjetik dhe përshkruan kaosin e regjimit pas vdekjes së tij.

Country: , , , ,
Genre: Histori, Komedi