"Simon Woods"
HD Pride & Prejudice (2005) 2005 7.8
Pride & Prejudice (2005)
Pride & Prejudice (2005)

Pride & Prejudice (2005)

Dramë Romancë  2005 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
Pride & Prejudice (2005)
HD
IMDb: 7.8
129 min

Shkëndijat fluturojnë kur Elizabeta Bennet takon, të pasurin, dhe krenarin z. Darsi. Por zoti Darsi me gjysmë zemre e gjen veten duke rënë në dashuri me një grua nën klasën e tij….

Country: , ,