"Simone Borrelli"
HD Ultras (2020) 2020 5.9
Ultras (2020)
Ultras (2020)

Ultras (2020)

Dramë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Ultras (2020)
HD
IMDb: 5.9
108 min

Napoli. Pothuajse 50 vjeç Sandro është lideri i Apashëve, një grupi ultra më të cilin ka kaluar gjithë jetën: një jetë plot dhunë, përplasje, pasion dhe vlera të patundura. Tashmë…

Country:
Genre: Dramë