"Simone Buchanan"
HD Boar (2017) 2017
Boar (2017)
Boar (2017)

Boar (2017)

Horror  2017 Shiko tani
Vlersimi:
Boar (2017)
HD
IMDb: N/A
N/A

Një familje e re në një prej zonave rurale te Australisë sulmohet nga një bishë e etur për gjak dhe shkatërrim.

Genre: Horror