"Simone Russo"
HD Addio fottuti musi verdi (2017) 2017 5.6
Addio fottuti musi verdi (2017)
Addio fottuti musi verdi (2017)

Addio fottuti musi verdi (2017)

Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Addio fottuti musi verdi (2017)
HD
IMDb: 5.6
93 min

Ciro është një pjoktues grafik i aftë. Pas shumë përpjekjeve për të gjetur punë në Itali, ai vendos të marrë pjesë në një konkurs dhe t’i dërgojë rezymenë e tij…

Country:
Genre: Komedi