"Sindi Lacej"
HD The Forgiveness of Blood (2011) 2011 6.8
The Forgiveness of Blood (2011)
The Forgiveness of Blood (2011)

The Forgiveness of Blood (2011)

Dramë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
The Forgiveness of Blood (2011)
HD
IMDb: 6.8
109 min

Një familje shiptare përçahet nga një vrasje, duke u futur në gjak, dhe si pasojë djali i madh Niku ështe objektivi kryesor i gjaksit. Ai detyron motrën e madhe Rudinën…

Country: , , , ,
Genre: Dramë