"Siobhan Hewlett"
HD Redemption a.k.a Hummingbird (2013) 2013 6.2
Redemption a.k.a Hummingbird (2013)
Redemption a.k.a Hummingbird (2013)

Redemption a.k.a Hummingbird (2013)

Aksion Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Redemption a.k.a Hummingbird (2013)
HD
IMDb: 6.2
100 min

I pastrehë dhe në arrati nga një gjykatë ushtarake, një ish-ushtar i forcave speciale të lundrimit kriminal të Londrës konfiskon një mundësi për të marrë përsipër identitetin e një burri…

Country: ,