"Siobhan Redmond"
HD The Party’s Just Beginning (2018) 2018 6.1
The Party’s Just Beginning (2018)
The Party’s Just Beginning (2018)

The Party’s Just Beginning (2018)

Dramë Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Party’s Just Beginning (2018)
HD
IMDb: 6.1
91 min

Pas vetëvrasjes së shokut të saj të ngushtë, 24- vjeçarja Lusi, duhet të përballet e vetme me jetën e saj në mes të drogës, shthurjes dhe boshllëkut…

Country:
Genre: Dramë, Komedi