"Sirry Jons"
Patient Seven (2016) 2016 4.9
Patient Seven (2016)
Patient Seven (2016)

Patient Seven (2016)

Horror Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
Patient Seven (2016)
IMDb: 4.9
116 min

Filmi fokusohet te doktor Markusi, një psikiatër i famshëm i cili ka zgjedhur 6 pacientë me sëmundje të rënda mendore dhe të rrezikshëm për t’i marrë në pyetje si pjesë…

Country: