"Sisca Jessica"
Merantau (2009)
HD
IMDb: 6.7
134 min

Sipas traditës së Minangkabaus… çdo fëmijë mashkull duhet të largohet nga familja një ditë, në kërkim të eksperiencës së jetës. Ky udhëtim plot sfida dhe vështirësi do të bëjë që…

Country: