"Sissy Spacek"
HD The Old Man & the Gun (2018) 2018 6.7
The Old Man & the Gun (2018)
The Old Man & the Gun (2018)

The Old Man & the Gun (2018)

Dramë Komedi Krim  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The Old Man & the Gun (2018)
HD
IMDb: 6.7
93 min

Bazuar ne një histori të vërtetë, për jetën e Forrest Tucker, i cili pas 16 arratisjesh nga burgu takon një grua që mund t’ia ndryshojë jetën përgjithmonë. Por a mundet…

Country: ,
Genre: Dramë, Komedi, Krim
HD An American Haunting (2005) 2005 5.1
An American Haunting (2005)
An American Haunting (2005)

An American Haunting (2005)

Horror Thriller  2005 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
An American Haunting (2005)
HD
IMDb: 5.1
83 min

Bazuar në ngjarjen e vërtetë të një rasti të vetëm në historinë amerikane, ku një shpirt shkaktoi vdekjen e një njeriu.

Country: , , ,
HD Deadfall (2012) 2012 6.3
Deadfall (2012)
Deadfall (2012)

Deadfall (2012)

Dramë Krim Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Deadfall (2012)
HD
IMDb: 6.3
95 min

Pas një grabitje të dështuar në një kazino pranë kufirit të akullt me Kanadanë, një Adisoni me motrën e tij Laisa (Eric Bana – Olivia Wilde) detyrohen të ndahen dhe…

Country: ,
HD The Ring Two (2005) 2005 5.4
The Ring Two (2005)
The Ring Two (2005)

The Ring Two (2005)

Dramë Horror Thriller  2005 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
The Ring Two (2005)
HD
IMDb: 5.4
110 min

Gjashtë muaj pas aksidentin rreth videokasetës, të dhënat e reja paraqite nga një errësire e cila përgjon një të keqe.

Country: