"Skandar Keynes"
HD The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010) 2010 6.3
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

Aventurë Familjar Fantazi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)
HD
IMDb: 6.3
113 min

Lusi dhe Edmund Pevensi kthehen në Narnia me kushëririn e tyre Eustacin atje ku u takuan me Princin Kaspian për një udhëtim përmes detit me anijen mbretërore Dawn Treader. Gjatë…

Country: ,
HD The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008) 2008 6.5
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

Aventurë Familjar Fantazi  2008 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)
HD
IMDb: 6.5
150 min

Vëllezërit Pevensi kthehen në Narnia, aty ku bashkohen për të mposhtur një mbret të keq dhe të kthejnë në fronin që i takon Princin Kaspian.

HD The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005) 2005 6.9
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

Aventurë Familjar Fantazi  2005 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)
HD
IMDb: 6.9
143 min

4 fëmijë udhëtojnë përmes një gardërobe për në tokën e Narnias dhe mësojnë se si të dalin nga ajo me anë të ndihmës së një luani mistik.

Country: ,