"Skipp Sudduth"
Ronin (1998)
HD
IMDb: 7.3
122 min

Një ish-agjent informativ i SHBA-ve vihet në ndjekje të një pakoje të mistershme që kërkohet nga Irlandezët dhe Rusët…

Country: , ,