"Sky Ferreira"
HD American Woman (2018) 2018 6.8
American Woman (2018)
American Woman (2018)

American Woman (2018)

Dramë Mister  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
American Woman (2018)
HD
IMDb: 6.8
111 min

Një grua rrit nipin e vogël pasi vajza e saj zhduket…

Country: ,
Genre: Dramë, Mister
Rosy (2018)
HD
IMDb: 4.7
92 min

Një djalë i ri dhe i çuditshëm rrëmben një vajzë që aspiron të bëhet aktore, me shpresën se duke e njohur ajo do të bjerë në dashuri me të. Një…

Country:
The Trust (2016)
HD
IMDb: 5.4
92 min

Një çift policësh që hetonin një hyrje droge ngecin në një vjedhje misterioze të një kasaforte.

Country:
The Green Inferno (2013)
HD
IMDb: 5.3
100 min

Një grup të rinj aktivistë shkojnë në Amazonë, në Peru, për të mbrojtur të drejtat e fiseve indigjene atje duke protestuar. Por në fakt gjërat duket se janë ndryshe.

Country: , , ,