"Skylan Brooks"
HD Archenemy (2020) 2020 5.0
Archenemy (2020)
Archenemy (2020)

Archenemy (2020)

Aksion Aventurë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.0
Archenemy (2020)
HD
IMDb: 5.0
90 min

Max Fist pretendon se është një hero nga një dimension tjetër i cili erdhi në tokë pas një udhëtimi në kohë, dhe e gjen veten pa fuqi. Askush nuk i…

Country:
HD The Darkest Minds (2018) 2018 5.7
The Darkest Minds (2018)
The Darkest Minds (2018)

The Darkest Minds (2018)

Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
The Darkest Minds (2018)
HD
IMDb: 5.7
104 min

Të burgosur nga një botë të rriturish që, kanë frikë të gjithë nën 18 vjeç, një grup adoleshentësh formojnë një grup rezistence për të luftuar dhe për të marrë kontrollin…

Country:
Genre: Sci-fi
HD Southpaw (2015) 2015 7.4
Southpaw (2015)
Southpaw (2015)

Southpaw (2015)

Aksion Dramë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Southpaw (2015)
HD
IMDb: 7.4
124 min

Billy Hope do t’i ndryshojë jeta në mënyrë tragjike pasi gjen gruan e të vdekur dhe më pas i pafuqishëm dhe i dëshpëruar i drejtohet alkoolit dhe ilaçeve. Goditja përfundimtare…

Country: ,
Genre: Aksion, Dramë
HD The Inevitable Defeat of Mister & Pete (2013) 2013 7.5
The Inevitable Defeat of Mister & Pete (2013)
The Inevitable Defeat of Mister & Pete (2013)

The Inevitable Defeat of Mister & Pete (2013)

Dramë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
The Inevitable Defeat of Mister & Pete (2013)
HD
IMDb: 7.5
108 min

Një histori e vërtetë rreth dy djemtë të mbetur vetëm në një lagje të vështirë. Ata duhet ta kalojnë vetëm të gjithë verën duke u përballur me vështirësi të shumta,…

Country:
Genre: Dramë