"Skylar Astin"
Ghosts of War
HD
IMDb: 5.4
94 min

Pesë ushtarë amerikanë janë caktuar për të ruajtur një kështjellë franceze në fund të Luftës së Dytë Botërore. Aty, ata hasin një armik të mbinatyrshëm shumë më të tmerrshëm se…

Country:
HD Pitch Perfect (2012) 2012 7.2
Pitch Perfect (2012)
Pitch Perfect (2012)

Pitch Perfect (2012)

Komedi Muzikë Romancë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Pitch Perfect (2012)
HD
IMDb: 7.2
112 min

Bela Barden është një grup, që përbëhet nga vajza të reja që këndojnë këngë pop dhe bazohen te pamja e tyre perfekte. Pas një dështimi katastrofik në finalet e vitit…

Country:
HD Flock of Dudes (2016) 2016 5.3
Flock of Dudes (2016)
Flock of Dudes (2016)

Flock of Dudes (2016)

Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Flock of Dudes (2016)
HD
IMDb: 5.3
90 min

Një 30-vjeçar mërzitet me jetën e përbashkët që bën me shokët dhe kjo do të bëjë që ata të ndahen për 6 muaj nga njëri tjetri dhe të fillojnë të…

Country:
Genre: Komedi
HD Pitch Perfect 2 (2015) 2015 6.4
Pitch Perfect 2 (2015)
Pitch Perfect 2 (2015)

Pitch Perfect 2 (2015)

Komedi Muzikë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Pitch Perfect 2 (2015)
HD
IMDb: 6.4
115 min

Pas një paraqitje turpëruese grupi Barden Bellas futet në një kompeticion ndërkombëtar të cilin nuk e ka fituar asnjëherë ndonjë ekip amerikan, në mënyrë që të rifitojnë emrin e tyre…

Country:
Genre: Komedi, Muzikë