"Skyler Gisondo"
HD The Binge (2020) 2020 5.0
The Binge (2020)
The Binge (2020)

The Binge (2020)

Komedi  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.0
The Binge (2020)
HD
IMDb: 5.0
98 min

Në një të ardhme jo shumë të largët, të gjitha pijet dhe ilaçet janë bërë krejtësisht të paligjshme nga qeveria, përveç një nate në vit. Të moshuarit e shkollës së…

Country:
Genre: Komedi
HD The Social Dilemma (2020) 2020 7.9
The Social Dilemma (2020)
The Social Dilemma (2020)

The Social Dilemma (2020)

Dokumentar Dramë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
The Social Dilemma (2020)
HD
IMDb: 7.9
94 min

Një dokumentar i cili shpjegon se sa të rrezikshme janë rrjetet sociale për njeriun. Ekspertët e teknologjisë japin  informacion dhe alarmin për krijimin e tyre.

Country:
HD Booksmart (2019) 2019 7.2
Booksmart (2019)
Booksmart (2019)

Booksmart (2019)

Komedi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Booksmart (2019)
HD
IMDb: 7.2
102 min

Emi dhe Molli, të fiksuara pas mësimeve, mendojnë se rezultatet e lart u japin përparësi ndaj moshatarëve, por në prag të diplomimit, papritmas e kuptojnë se mund të kenë humbur…

Country:
Genre: Komedi
HD Time Freak (2018) 2018 5.8
Time Freak (2018)
Time Freak (2018)

Time Freak (2018)

Komedi Romancë Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Time Freak (2018)
HD
IMDb: 5.8
104 min

Stillmeni, një student i apasionuar pas shkencave të fizikës, ndahet nga e dashura e tij, Debi pa pandehur. Zemra e tij e thyer dhe pasioni për shkencën nuk e lënë…

Country:
HD Vacation (2015) 2015 6.1
Vacation (2015)
Vacation (2015)

Vacation (2015)

Komedi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Vacation (2015)
HD
IMDb: 6.1
99 min

Rasti Grisuold merr familjen e tij për një udhëtim në “Walley World” në mënyrë që të lidhet më shumë me gruan dhe djemtë e tij. Çfarë mund të shkojë keq…

Country:
Genre: Komedi