"Slamet Rahardjo"
HD The Golden Cane Warrior (2014) 2014 6.2
The Golden Cane Warrior (2014)
The Golden Cane Warrior (2014)

The Golden Cane Warrior (2014)

Aksion Dramë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
The Golden Cane Warrior (2014)
HD
IMDb: 6.2
111 min

Teksa Mjeshtrja Kempaka duhet të trashëgojë “Bastunin e Artë” te një prej katër nxënësit e saj, por këtu nis përçarja e nxënësve dhe lufta mes tyre…

Country:
Genre: Aksion, Dramë