"Snoop Dogg"
The Addams Family (2019)
HD
IMDb: 5.8
86 min

Familja e çuditshme Adams, shpërngulet në një rrethinë ku ata përpiqen të jetojnë në qetësi absolute dhe larg njerëzve, por gjërat fillojnë të ndryshojnë kur pranë tyre krijohet një lagje…

Country: ,
HD The Beach Bum (2019) 2019 5.5
The Beach Bum (2019)
The Beach Bum (2019)

The Beach Bum (2019)

Komedi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The Beach Bum (2019)
HD
IMDb: 5.5
95 min

Një person rebel me emrin Mundog e jeton jetën sipas rregullave të tij. Një komedi me aktorët e njohur : Matthew McConaughey, Zac Efron, Snoop Dogg…

Country: , , ,
Genre: Komedi
Turbo (2013)
HD
IMDb: 6.4
96 min

Së bashku me skuadrën e tij të zgjuar të kërmijëve dhe shokët e tij të rinj njerëzorë, Turbo, një kërmill që nuk ta mbush syrin, merr përsipër një sfidë gjigante…

Country:
HD The Wash (2001) 2001 4.8
The Wash (2001)
The Wash (2001)

The Wash (2001)

Aksion Komedi  2001 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
The Wash (2001)
HD
IMDb: 4.8
93 min

Me qiranë për të paguar dhe makinën për të riparuar, Shoni (Dr.Dree) bëhet shefi I shokut të tij të dhomës, Lok (Snoop Dog), tek Lavazho ku ky punon prej kohësh,…

Country:
Genre: Aksion, Komedi
HD Soul Plane (2004) 2004 4.5
Soul Plane (2004)
Soul Plane (2004)

Soul Plane (2004)

Komedi Romancë  2004 Shiko tani
Vlersimi: 4.5
Soul Plane (2004)
HD
IMDb: 4.5
86 min

Një amerikan me ngjyrë pasi fiton një dëmshpërblim të majmë nga padia kundër një agjencie fluturimi vendos të hapë linjën e tij të avionëve në stilin e vet.

Country:
Baby Boy (2001)
HD
IMDb: 6.4
130 min

Historia e Xhodit, një afro-amerikan 20 vjeçar i cili detyrohet të përballet me përgjegjësitë e jetës. I mësuar nga rruga, por i papunë, ai është baba i dy fëmijëve nga…

Country: