"So Ji-sub"
Always (2011)
HD
IMDb: 7.8
108 min

Një histori dashurie me në qendër ish-boksierin Çul-min dhe operatoren e verbër Jung-hua, e cila rrezikon të mbetet përjetësisht e verbër. E vetmja mënyrë për t’i shpëtuar shikimin është kthimi…

Country:
HD A Company Man (2012) 2012 6.7
A Company Man (2012)
A Company Man (2012)

A Company Man (2012)

Aksion Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
A Company Man (2012)
HD
IMDb: 6.7
96 min

Kur një vrasësi profesionist i bëhet një padrejtësi që ai të tërhiqet nga kjo punë, gjithçka do të shkojë keq për ta…

Country:
Genre: Aksion, Dramë
HD The Battleship Island (2017) 2017 7.1
The Battleship Island (2017)
The Battleship Island (2017)

The Battleship Island (2017)

Aksion Dramë Histori  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
The Battleship Island (2017)
HD
IMDb: 7.1
132 min

Rreth 400 skllevër koreanë përiqen të arratisen nga një ishull ku Japonia kolonialiste dërgonte punëtorë për të punuar në minierat e saj!

Country: