"Socratis Otto"
HD Enter the Wild (2018) 2018 4.2
Enter the Wild (2018)
Enter the Wild (2018)

Enter the Wild (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.2
Enter the Wild (2018)
HD
IMDb: 4.2
96 min

Një grup të rinjsh ndërmarrin një aventurë për të vizituar pemën më të rrallë në botë, por ashpërsia e natyrës u kundërvihet dhe ata fillojnë të përballen me të vërteta…

Country:
Genre: Dramë