"Sofia Black-D'Elia"
Viral (2016)
HD
IMDb: 5.5
85 min

Pas shpërthimit të një virusi i cili fshin shumicën e popullsisë njerëzore, një vajzë e re, dokumenton jetën e re të familjes së saj në izolim dhe mundohet të mbrojë…

Country:
HD Project Almanac (2015) 2015 6.4
Project Almanac (2015)
Project Almanac (2015)

Project Almanac (2015)

Sci-fi Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Project Almanac (2015)
HD
IMDb: 6.4
106 min

Një grup i adoleshente zbulojnë një planet të fshehur të një makine kohe, kur mendojnë edhe ta të ndërtojnë një të tille, por rrethana fillojnë të dalin jashtë kontrollit.

Country: