"Sofia Helin"
HD Arn: The Knight Templar (2007) 2007 6.6
Arn: The Knight Templar (2007)
Arn: The Knight Templar (2007)

Arn: The Knight Templar (2007)

Aksion Aventurë Dramë Romancë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Arn: The Knight Templar (2007)
HD
IMDb: 6.6
139 min

Arn, është një djale i një fisi të rangut të lartë Suedez ai dërgohet në një manastir për tu edukuar për token e tyre të shenjtë si një kalorës për…

HD Ragnarok (2013) 2013 5.9
Ragnarok (2013)
Ragnarok (2013)

Ragnarok (2013)

Aksion Aventurë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Ragnarok (2013)
HD
IMDb: 5.9
100 min

Botët e lashta dhe moderne përplasen kur arkeologu Sigurd Svendsen gjen kuptimin e vërtetë të Runeve sekrete që gjenden në anijen Oseberg.

Country: