"Sofia Ledarp"
HD The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest (2009) 2009 7.3
The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest (2009)
The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest (2009)

The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest (2009)

Dramë Krim Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest (2009)
HD
IMDb: 7.3
147 min

Lisbeth po rikuperohet në një spital dhe pritet të rikuperohet, që të shkojë në gjyq për tre vrasje. Mikael duhet të vërtetojë pafajësinë e saj, por Lisbeth duhet të jetë…

HD The Girl Who Played with Fire (2009) 2009 7.2
The Girl Who Played with Fire (2009)
The Girl Who Played with Fire (2009)

The Girl Who Played with Fire (2009)

Aksion Dramë Krim Mister Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
The Girl Who Played with Fire (2009)
HD
IMDb: 7.2
129 min

Lisbeth dhe gazetari Mikael hetojnë një rrjet prostitucioni. Pas disa vrasjeve, Lisbetha detyrohet të arratiset dhe Mikaeli mundohet të zbardhë çështjet për të pastruar emrin.