"Sofia Shinas"
The Crow (1994)
HD
IMDb: 7.6
102 min

Çifti i dashuruar Eriku dhe Sheli vriten nga një bandë kriminelësh një natë para martesës së tyre, por një vit më pas Eriku rikthehet në botën e të gjallëve për…

Country: