"Sofía Sisniega"
El Gringo (2012)
HD
IMDb: 5.4
99 min

Një njeri që po kaon në Meksikë me një shumë prej $2,000,000, dhe me një të kaluar të njollosur, e gjen veten në një sulm të rrezikshëm në qytetin e…

Country: