"Sofie Gråbøl"
HD The House That Jack Built (2018) 2018 6.8
The House That Jack Built (2018)
The House That Jack Built (2018)

The House That Jack Built (2018)

Dramë Horror Krim Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
The House That Jack Built (2018)
HD
IMDb: 6.8
152 min

Historia flet për Xhekun, një vrasës serial shumë inteligjent, gjatë një periudhe dymbëdhjetëvjeçare dhe përshkruan vrasjet që me të vërtetë zhvillojnë më shumë të çmendurin brenda tij.