"Sohn Su-hyun"
HD Office (2015) 2015 6.0
Office (2015)
Office (2015)

Office (2015)

Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Office (2015)
HD
IMDb: 6.0
111 min

Një burrë që pretendohet të ketë vrarë familjen e tij fshihet në punë dhe fillon të vrasë kolegët një nga një.

Country:
Genre: Thriller