"Sol Charo Martínez"
HD Desire (2017) 2017 3.9
Desire (2017)
Desire (2017)

Desire (2017)

Dramë Romancë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.9
Desire (2017)
HD
IMDb: 3.9
93 min

Lusia dhe Ofelia, dy motra, më në fund takohen 7 vjet pas dasmës së Lusias. Por kur Huani, burri i Lusias dhe Ofelia takohen, ndjejnë një fantazi që magjeps mendjet…

Country: