"Solal Forte"
HD Things to Come (2016) 2016 7.0
Things to Come (2016)
Things to Come (2016)

Things to Come (2016)

Dramë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Things to Come (2016)
HD
IMDb: 7.0
102 min

Historia e një mësuese filozofie, që me pasion ndikon tek studentët e saj ndonëse në jetën personale i ka vdekur e ëma, e kanë pushuar nga puna dhe ka zbuluar…

Country: ,
Genre: Dramë